Studie- en inspiratiereizen

De wereld om on heen is aan snelle verandering onderhevig. Technologie innovatie gaat in toenemende mate het dagelijks leven veranderen.

Tijdens de reguliere TSOC themabijeenkomsten gaan we in op actuele thema’s. Daarnaast organiseert TSOC studie- en inspiratiereizen.

Voor 2020 is er nu een volgende studie- en inspiratiereis gepland naar Japan en Zuid-Korea, we gaan van 7 t/m 14 maart 2020! Details over het programma en andere informatie over de reis en de aanmeldingsprocedure zijn uitgewerkt. Klik hier voor de details.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over onze studie- en inspiratiereizen, stuur dan een bericht aan info@tsoc.nl.


***

In de week van 9-16 maart 2019 hebben 17 leden van TSOC deelgenomen aan de eerste inspiratie- en studiereis, en wel naar China. Alle deelnemers waren zeer enthousiast over de organisatie, hebben bijzondere indrukken opgedaan en nieuwe relaties opgebouwd. De afgelopen jaren is het aandeel van Chinese netwerktechnologie leveranciers zeer snel gegroeid. Rechtstreeks of via productie voor Westerse technologie leveranciers heeft China haar invloed uitgebouwd. Op dit moment vormt China de grootste telecommunicatiemarkt wereldwijd met 1,3 B-consumenten (het grootste deel LTE 4G) en een e-commercemarkt met 800 miljoen mobiele kopers. Verder is China natuurlijk een snelgroeiende economie (2e na VS) en binnenkort de grootste economie ter wereld. China produceert zeer innovatieve kapitaal- en consumptiegoederen en sterke merken. Van “Made in China” tot “Created in China”, zoals Huawei, ZTE en Xiaomi. Op basis van de vele bedrijfsbezoeken en presentaties is een goed beeld ontstaan van de stand van zaken mbt de digitale samenleving in China en hoe men haar leidende positie in de wereld aan het uitbouwen is. Een wereldwijd innovatie powerhouse heeft zich gevormd.

Klik hier om het hele verslag te lezen.

Collage website Chinareis