Zuid-Korea - Songdo modelstad

Studie- en inspiratiereizen

De wereld om ons heen is aan snelle verandering onderhevig. Technologische innovatie gaat in toenemende mate het dagelijks leven veranderen. In de afgelopen jaren hebben Japan en Zuid-Korea een leidende rol gespeeld in de wereld op het gebied van technologische innovatie en daarom organiseert SHIFT Happens in de week van 11 t/m 18 november 2023  een speciale studie- en inspiratiereis naar Japan en Zuid-Korea. TSOC leden worden van harte aangemoedigd om mee te gaan.

Het belooft een inspirerende reis te worden met als doel nieuwe inzichten op te doen en zakelijke contacten te leggen. De focus ligt op ontmoetingen en discussies met professionals en opinieleiders die werkzaam zijn bij toonaangevende internet-, digitale telecommunicatie- en technologiebedrijven. Het intensieve programma zal gedurende 7 dagen ongeveer 18 bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken omvatten. Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning en entertainment.

De studie- en inspiratiereis kost € 8.750,-. De prijs is inclusief hotel, vervoer over land en het uitgebreide programma, maar exclusief vluchten. Btw is niet van toepassing. De business class hotels zijn gelegen in het centrum van het zakelelijke en culturele leven van Tokio en Seoel. Klik hier voor meer informatie over of je in te schrijven voor de studie- en inspiratiereis. Of neem contact op met Shift Happens via Martijn Kole – kole@hgrv.nl

Collage website Chinareis