Wil jouw organisatie met de nieuwste innovaties de grenzen van Telecom verleggen? Dan is Telecom Society dé vereniging voor jou!

Check hier of je bedrijf lid is en meld je meteen aan.

Telecom Society verbindt mensen, houd je op de hoogte van ontwikkelingen in de sector en helpt je bij het verkennen van nieuwe technologieën. We bespreken zaken die boven de dagelijkse praktijk uitstijgen. Zo werken we aan onze gezamenlijke toekomst en de vitale rol die telecom daarin speelt.

Marktwerking door netwerken

Leer op een laagdrempelige manier nieuwe mensen kennen en houd je bestaande netwerk bij. Ontdek hoe zowel starters als doorgewinterde telecomveteranen continue de grenzen verkennen van wat mogelijk is, de sector laten groeien en met innovaties naar een hoger niveau tillen.

Verrijk jezelf en elkaar

In de telecomwereld ben je soms partner en soms concurrent van elkaar. Bij Telecom Society ben je altijd onderdeel van een onafhankelijke vereniging waar je kennis haalt, ervaringen uitwisselt en de meningen van andere mensen en bedrijven hoort.

Blijf op de hoogte

Tijdens onze bijeenkomsten komen uiteenlopende actuele thema’s aan bod. Van “de rol van telecom in de energietransitie” tot “Artificial Intelligence” en van “Metaverse” tot “Connected Society”. We organiseren jaarlijks 7 thema events. Tijdens deze events dagen we je uit om na te denken en je mening aan te scherpen. Hierbij gaan we graag het debat met elkaar aan. We houden deze events bij onze bedrijfsleden. Daardoor krijg je de kans om bij andere bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Het jaarlijks hoogtepunt is ons Annual Dinner op Kasteel de Wittenburg in Wassenaar.

Tussen de events door blijf je via onze website en socialmediakanalen op de hoogte van onze activiteiten.

Doe je mee?

De Telecom Society vormen we samen. Meld je daarom nu aan!