BEDRIJFSLEDEN VORMEN DE KERN VAN ONZE VERENIGING
Is jouw bedrijf lid van Telecom Society? Dan kun je je kosteloos registreren als deelnemer en aanmelden voor onze events.

Zet jezelf als bedrijfslid in de schijnwerpers
Gebruik Telecom Society als platform om jouw bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen. Dat kan door één van onze events te hosten, een ruimte beschikbaar te stellen of een spreker of gastmoderator te leveren. Telecom Society zorgt samen met jouw bedrijf voor een goede organisatie. 

We organiseren een breed scala aan activiteiten, zoals bijeenkomsten over nieuwe technologieën als 6G en het elevator pitch event waar startups met innovatieve ideeën zichzelf presenteren. Kijk voor de aankomende events op onze agenda. Suggesties voor nieuwe events zijn altijd welkom. 

Vergroot je bereik via onze leden
Organiseert je bedrijf of organisatie een bijeenkomst over een actueel onderwerp? Dan delen wij als verbindende factor in de sector graag jouw uitnodiging met onze leden. Dat geldt ook voor andere brancheverenigingen die iets organiseren. Verder ondersteunen we bedrijven graag bij de organisatie van de bijeenkomst en het regelen van sprekers.

Annual Dinner: het hoogtepunt van het jaar
Het goedbezochte Annual Dinner in Kasteel Wittenburg is een uitstekende gelegenheid om te netwerken, relaties mee te nemen of jonge talenten breder met de sector kennis te laten maken. Als bedrijfslid heb je de mogelijkheid om een eigen tafel te reserveren voor medewerkers en gasten. We zorgen ervoor dat het jaarlijkse diner wordt omlijst door gerenommeerde (inter)nationale sprekers. In 2023 prikkelden professor en trendwatcher Deborah Nas en Rudy van Belkom, directeur van Stichting Toekomstbeeld der Techniek, de aanwezigen met de nieuwste ontwikkelingen.

Ontmoet elkaar informeel
Naast de inhoudelijke events ontmoeten we elkaar ook regelmatig in een informele setting, zoals tijdens de jaarlijkse barbecue.

HEB JE EEN KLEIN BEDRIJF OF BEN JE ZELFSTANDIGE? 
Dan kun je individueel lid van Telecom Society worden.

Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot onze events en de mogelijkheid om bij ons Annual Dinner aan te schuiven.

Graag zijn we helder over de bijdrage die we van onze leden vragen.


Contributie 2023

Contributie 2024

Individuele leden

€ 75

€ 100

Bedrijfsleden

€ 1500

€ 1750

Prijzen zijn excl. btw

Annual Dinner 2023

Annual Dinner 2024

Individuele leden/introducees

€ 125

€ 140

Sponsortafel

€ 1750 

€ 1750