Paul Naastepad 

Managing Director Eurofiber Nederland

De vitale rol van telecom in de samenleving vraagt om een plek waar we met elkaar kunnen nadenken over zaken die boven de dagelijkse praktijk uitstijgen. Dit is precies wat Telecom Society biedt.

pauln@tsoc.nl
LinkedIn

Angeline van Dijk 

Inspecteur-generaal Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI)

De ontwikkeling van jong talent vind ik zeer belangrijk. Telecom Society is hier een goed platform voor.

angeline@tsoc.nl
LinkedIn

Peter Veenman 

VP Global Country Management & Country Manager Nederland

Colt Technology Services

Marktwerking door netwerken! Ik zet mij graag in voor Telecom Society in het verbinden en kennisdelen op een inclusieve wijze voor en door onze leden.


peter@tsoc.nl
LinkedIn
Carolien Nijhuis 

EVP KPN Internet of Things

Telecom Society stimuleert de dialoog tussen de leden die leidt tot samenwerking, nieuwe inzichten en innovatie. Dit ondersteun ik van harte.

carolien@tsoc.nl
LinkedIn

Paul Wijngaard 

Alliance Director TNO

Een goed begrip van de digitale technologie en de toepassingsmogelijkheden is essentieel om de juiste bijdrage te leveren aan onze gezamenlijke toekomst. Telecom Society bundelt de krachten van commerciƫle- en kennispartijen in Nederland. Hiermee maken we een verschil in de Europese- en wereldmarkt.

paul@tsoc.nl
LinkedIn

Ruud Klein Schiphorst 

Country Manager Nokia

Ik ervaar Telecom Society als een open platform. Het is een plek waar goede onderwerpen op een genuanceerde manier worden gepresenteerd en bediscussieerd. Dit zegt iets over de organisatie, maar evenzoveel iets over haar leden.

ruud@tsoc.nl
LinkedIn