Met enthousiasme willen we jullie uitnodigen voor wederom een mooi event met als thema Hyperconnected Home. Het event zal op woensdag 19 juni plaatsvinden bij de Green Innovation Hub in Almere.

Programma
Voorafgaand aan dit event is de Algemene Ledenvergadering van 16.00 tot 17.00 uur. Je bent als lid van hartelijk welkom. Wel graag even separaat aanmelden via de website.

17:00 uur - Start en ontvangst 
18:00 uur - Openingswoord/ Introductie Geert-Jan Put -  Green Innovation Hub en Gemeente Almere
18:30 uur - Presentatie I – Wincho Bacuna – Samsung – Hyper connectiviteit: Inzetbaarheid, beheer, beveiliging, integratie en de verbindingen van mobile connected devices
19:15 uur - Presentatie II - John Blake – VodafoneZiggo – In Huis Connectiviteit Onthuld: Binnenhuisconnectiviteit en innovatieve oplossingen
20:00 uur - Diner
21:30 uur - Einde

Sprekers
Onze eerste spreker Geert-Jan Put is hoofd Economische Ontwikkelingen en Grondzaken bij de Gemeente Almere. Onder zijn verantwoordelijkheden vallen onder andere het bevorderen van een robuuste economie in Almere door in de gemeente gevestigde bedrijven te faciliteren, ondernemerschap te stimuleren en nieuwe bedrijven aan te trekken. Daarnaast is hij voorzitter van de stuurgroep van de Green
Innovation Hub; een initiatief van de gemeente Almere, VodafoneZiggo en de provincie Flevoland die zorgen voor innovatieve digitale oplossingen voor de duizenden huizen die de komende jaren gebouwd worden in Almere en Flevoland.

Tijdens dit event zullen Wincho Bacuna van Samsung B2B Channel Enablement & John Blake (In Home Domein Architect) van VodafoneZiggo, een inkijk geven in de hyperconnectiviteit en de binnenhuisconnectiviteit evolutie plus de link leggen tussen de binnenhuis toepassingen en wat dit vraagt van de binnenhuisconnectiviteit. Ze gaan in op de uitdagingen en hoe we deze kunnen verbeteren. Krijg inzicht in de nieuwste trends op het gebied van communicatietechnologie, toekomstige dilemma's en praktische oplossingen met voorbeelden zoals ethernet als een kosteneffectieve ruggengraat, energie-efficiënte vooruitgang en de NTA-8055-norm voor constructie.

De moderatie van deze avond is in handen van Olivia van der Pol, Technology Trainee bij VodafoneZiggo. Zij bevindt zich momenteel in haar “Out-of-Comfort” rotatie in B2B Community Sales. Met een achtergrond in IT, inclusief een master in Business Information Management aan de Erasmus Universiteit, heeft ze haar interesse in technologie kunnen uitbreiden met kennis en vaardigheden. Tijdens haar eerste projecten bij VZ, gericht op het verbeteren van InHome-connectiviteit en netwerkautomatisering, heeft ze veel geleerd over de mogelijkheden van een hyperconnected home. Nu is ze toegewijd aan het implementeren van een nieuwe front-end interface voor meer dan 100 Community Sales-vertegenwoordigers bij VodafoneZiggo. Als actief lid van de Young Tech Community (YTC) organiseert ze bovendien boeiende evenementen om jonge tech-professionals met elkaar te verbinden. Ze kijkt uit naar het modereren van het hyperconnected home event en hoopt op een inspirerende en leerzame bijeenkomst voor iedereen.

Het event zal plaatsvinden in de Green Innovation Hub, ontstaan uit een samenwerking tussen Gemeente Almere, VodafoneZiggo en Provincie Flevoland. De Green Innovation Hub focust op duurzame en inclusieve gebiedsontwikkeling in Almere, de provincie Flevoland en zelfs de rest van Nederland.

Adres en route
Hospitaaldreef 29, 1315 RC Almere
*Parkeren is mogelijk achter stadhuis Almere (Landdroststraat 4 Parking) of het Flevoziekenhuis Almere (beide betaald parkeren).
** De Green Innvotion Hub is goed bereikbaar met de trein (10 minuten lopen vanaf station Almere Centrum).

Aanmelden
Meld je aan via de website en introducees zijn natuurlijk ook weer van harte welkom! We kijken uit naar een inspirerende dag vol innovatie en technologische vooruitgang.  

Graag tot woensdag 19 juni!

Céline van Leeuwen
Bestuurslid 

Contactgegevens Telecom Society
Postbus 769 | 4200 AT GORINCHEM
T +31 (0)183-646 673 E info@tsoc.nl | W www.tsoc.nl