Op donderdag 18 januari heeft Telecom Society het jaar 2024 afgetrapt met het Annual Dinner, waarbij het thema ‘de toekomst’ centraal stond. In het prachtige Kasteel Wittenburg in Wassenaar kwamen zo’n 130 telecom enthousiastelingen bij elkaar. Daarnaast waren er maar liefst 9 sponsortafels bezet door onze gewaarde bedrijfsleden, namelijk AVM, BAM Telecom, Colt Techology Services, Eurofiber, KPN B.V., Sound, TNO, Treble en VodafoneZiggo.  Alle aanwezigen hadden één gezamenlijke interesse: de wereld van telecom en hoe in de toekomst een relevante rol te (blijven) spelen. Het werd een avond van nieuwe inzichten, kennisdeling, netwerken, gezelligheid en een beetje humor. De foto’s van deze boeiende avond vind je hier.

Telecom Society heeft in 2023 ook een belangrijke stap richting de toekomst gezet. De nieuwe missie is om het verbinden, verrijken en innoveren binnen de sector te vergroten en gezien de opkomst lijken we de goede kant op te gaan. Met voor het eerst een volledig Engelstalige opzet en het introduceren van het gastmoderatorschap bij de events. In ieder geval zijn al een paar gastmoderators die zich enthousiast aangemeld hebben voor de komende events, maar er is nog plek! We zijn benieuwd wie volgend jaar met de prijs van de beste gastmoderator naar huis gaat. Dit jaar was dat het duo Olaf Hoorneman en Victor Hendrikse.

Een speerpunt van de vereniging is om prikkelende en toekomstgerichte thema’s als middelpunt van de events te kiezen, dus zo ook voor het Annual Dinner. Sprekers Tessa Cramer en Doron Hacmon gaven beiden een eigentijdse visie op wat voor de toekomst belangrijk is. Genoeg stof voor reflectie en inzichten, waarbij het startpunt iedere keer de realiteit is.

Tot slot namen we ook afscheid van bestuursleden Arjen Mossinkoff, Eric van Soest en Elsemieke Vermijs. Hun bijdragen aan de vereniging worden zeer gewaardeerd en zij hebben zeker, elk op eigen wijze, bijgedragen aan dat we als vereniging goed de toekomst in gaan.

Heb jij, of iemand in jouw netwerk, het Annual Dinner 2024 gemist en wil je/jullie er in januari 2025 bij zijn? Houd dan onze eventkalender en nieuwsberichten in de gaten. Binnenkort hakken we de knoop voor een nieuwe datum (23 of 30 januari 2025) door.

Ben je nog geen lid? En jouw bedrijf ook niet? Wordt dan samen lid! Ben je nog geen lid, maar jouw bedrijf wel? Meld je dan kosteloos aan via onze website en blijf op de hoogte van onze events.
En top als je ons volgt op LinkedIn (en ook jouw netwerk uitnodigt). Via LinkedIn blijft je makkelijk op de hoogte van alle activiteiten binnen onze vereniging. En de 1000e volger krijgt een mooie plek bij ons Annual Dinner in 2025, dus sluit je aan. Nog ruim 50 volgers te gaan!