Het afgelopen jaar heeft Telecom Society een reeks evenementen georganiseerd met, voor het eerst, bijzondere gastmoderators. Deze gastmoderators, afkomstig van vooraanstaande bedrijven binnen de telecomsector, hebben niet alleen bijgedragen aan de diversiteit van de evenementen, maar spelen ook een belangrijke rol in het betrekken van young professionals & potentials bij de activiteiten van de vereniging.

Het concept van gastmoderators heeft als doel young professionals & potentials van bedrijfsleden de kans te bieden om evenementen te modereren. Dit biedt niet alleen een waardevolle ervaring voor de moderators zelf, maar fungeert ook als een aantrekkelijke manier om jonge talenten naar de evenementen te trekken. Het resulteert bovendien in een competitiestrijd, waarbij de leden bepalen wie de titel 'Beste Moderator' verdient.

Dit jaar waren de gast moderators onder andere Olaf Teeling van Strict, Menno Groen van KPN, Helene van den Bosch van Strict, Victor Hendrikse en Olaf Hoorneman van Sound en Loes Baltussen van KPN. Alle moderators hebben een uitstekende prestatie geleverd en het was daadwerkelijk verrijkend om hen erbij te hebben. Het leverde andere perspectieven en dynamiek op. Nogmaals dank aan alle moderators.

Dit eerste jaar gaat de bekroning naar een duo: Victor Hendrikse en Olaf Hoorneman. De twee moderators hebben gezamenlijk het jaarlijkse Pitch-event op een indrukwekkende wijze gemodereerd, wat hen de titel van beste moderators opleverde. "Victor en Olaf hebben echt een wervelende show neergezet tijdens het Pitch event. Hun dynamiek en professionaliteit vielen op en ze hebben hiermee een geweldige bijdrage geleverd aan de avond. Ook scoorden zij het hoogst in de evaluatie door de leden", merkte Yvonne Schers namens het bestuur op.

Ook voor onze events in 2024 is er weer ruimte voor gast moderators. Dus wil je zelf of ken je iemand die dat goed kan en zou willen? Laat het weten aan een van de bestuursleden of via info@tsoc.nl. We kijken uit naar een volgend succesvol jaar met boeiende evenementen en getalenteerde moderators.

Foto: Flitsend Fotografie