Per 1 februari 2024 zal Stavroula van Malenstein toetreden tot het bestuur van de Telecom Society. Stavroula van Malenstein heeft meer dan 15 jaar ervaring in telecom operations en werkte onder andere bij Stratix en SURFnet. Sinds drie jaar is zij werkzaam bij Eurofiber als Manager Service Operations. Haar teams zitten aan de frontlinie van operations:

  • Het NMC (Network Monitoring Center) is verantwoordelijk voor snelle oplossing van incidenten
  • Het Planned Works team is verantwoordelijk voor het preventieve onderhoud aan het Eurofiber netwerk, om de kwaliteit van het netwerk te waarborgen.

Stavroula over haar toetreden: “Met enthousiasme treed ik toe tot het bestuur van de Telecom Society. Ik kijk ernaar uit om samen met de andere bestuursleden mij in te zetten om onderwerpen als netwerk automatisering en de rol van AI verder te onderzoeken. Met veel plezier neem ik het stokje over van mijn collega Elsemieke Vermijs.”

Yvonne Schers, Voorzitter Telecom Society, over het toetreden van Stavroula van Malenstein tot het bestuur: “Tijdens het komend Annual Dinner staat “Shaping up for the Future” centraal. De toetreding van Stavroula onderstreept de toekomstgerichtheid en flexibiliteit van onze vereniging. Ze brengt een innovatieve en enthousiaste drive vanuit een schat aan diverse ervaring in de sector. Wij bedanken Elsemieke Vermijs voor haar verfrissende blik en initiatieven in het afgelopen jaar. Elsemieke was een belangrijke schakel in de vernieuwde huisstijl en website waarmee een stap is gezet naar een nog actievere en inclusievere vereniging.”