Per 1 januari 2024 is Sander Grip toegetreden tot het bestuur van de Telecom Society. Sander Grip is werkzaam voor BAM Telecom als Commercieel Manager. In deze rol is hij het aanspreekpunt voor de verschillende opdrachtgevers, prospects van BAM Telecom en business development. Samen met zijn team is hij dagelijks bezig met het vertalen van klantvragen naar concrete telecom projecten en oplossingen. Sander heeft ruim 8 jaar ervaring in de telecombranche in verschillende rollen o.a. bij Prysmian Group, Liberty Global (Moederbedrijf van Ziggo en daarvoor UPC). Vanaf 2014 tot 2018 is hij 5 jaar werkzaam geweest als ondernemer en één van de oprichters van Salesguide B.V.

Sander Grip over zijn toetreden: Met veel plezier treed ik toe tot het bestuur van de Telecom Society. Graag zet ik mij, met de andere bestuursleden, in voor kennisdeling in de telecomsector. Met het toenemende tekort aan talent (o.a. door de vergrijzing) is innovatie en duurzaamheid relevant en noodzakelijk. Daarbij vind ik het belangrijk om de focus te leggen op het perspectief van de bouw, onderhoud en operatie en de vertaalslag te maken naar de praktijk en het toetsen van haalbaarheid. Voor mij is Telecom Society hét platform voor het samenbrengen en delen van kennis.   

Yvonne Schers, Voorzitter TSOC, over het toetreden van Sander Grip tot het bestuur: “We zijn enorm verheugd dat Sander met zijn ervaring en drive is toegetreden tot het Telecom Society bestuur. Zijn toetreding onderstreept de relevantie van de Telecom Society in de wereld van Telecom in de breedste zin. Niet alleen operators maar juist ook degene die actief betrokken zijn bij de bouw, onderhoud en operatie van telecomnetwerken vinden inspiratie en een relevant netwerk bij de vereniging. Wij bedanken Arjen Mossinkoff voor zijn langdurige betrokkenheid en inzet als bestuurslid, in het bijzonder als penningmeester. Arjen is jarenlang een stabiele en betrouwbare factor geweest voor de vereniging.”