Het Telecom Society event op 14 maart staat in het teken van het Internet of Energie (IoE). Deze avond zijn we te gast bij Eurofiber in Maarssen. De moderatie van dit event is deze keer in handen van twee bevlogen trainees werkzaam bij Vodafone Ziggo, namelijk Jamel en Juulke.

Jamel is een zogeheten Discover Trainee bij VodafoneZiggo binnen de technologie afdeling. Hij heeft een achtergrond in de IT vanuit zijn studie, namelijk de Master Digital Business Innovation aan de Vrije Universiteit. Hij vindt het niet alleen een super leuke ervaring, maar ook een eer om bij dit event gast-moderator te mogen zijn, vooral omtrent het thema van duurzaamheid. Binnen de sector zijn zij met VodafoneZiggo vooruitstrevend en innovatief - óók op het vlak van sustainability. Hij kijkt uit naar een interessante, leerzame, maar vooral ook een gezellige avond vol nieuwe inzichten!

Juulke is eveneens een Discover Trainee bij VodafoneZiggo. Oorspronkelijk werkt zij binnen B2B, maar momenteel doet ze twee 'out of comfort' projecten (zoals we dat noemen) binnen Technology. Ze heeft International Business gestudeerd op de universiteit van Maastricht met de focus op strategic marketing. Ze kijkt er erg naar uit om samen met Jamel gast-moderator te zijn tijdens het Internet of Energie event, ook omdat één van haar projecten gericht is op duurzaamheidsinitiatieven binnen de IT afdeling. Zij kijkt uit naar 14 maart en weet zeker dat het een inzichtrijke en leuke avond zal worden.

Nog niet aangemeld?

We hebben nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan via de website of door een e-mail te sturen aan info@tsoc.nl. Vol = echt vol!