Op woensdag (!!) 19 juni organiseren we een inspirerend event met het thema 'Hyperconnected Home'. We zijn deze avond te gast bij de Green Innovation Hub Almere.

De moderatie van deze avond is in handen van Olivia van der Pol, Technology Trainee bij VodafoneZiggo. Zij bevindt zich momenteel in haar “Out-of-Comfort” rotatie in B2B Community Sales. Met een achtergrond in IT, inclusief een master in Business Information Management aan de Erasmus Universiteit, heeft ze haar interesse in technologie kunnen uitbreiden met kennis en vaardigheden.
Tijdens haar eerste projecten bij VZ, gericht op het verbeteren van InHome-connectiviteit en netwerkautomatisering, heeft ze veel geleerd over de mogelijkheden van een hyperconnected home. Nu is ze toegewijd aan het implementeren van een nieuwe front-end interface voor meer dan 100 Community Sales-vertegenwoordigers bij VodafoneZiggo.
Als actief lid van de Young Tech Community (YTC) organiseert ze bovendien boeiende evenementen om jonge tech-professionals met elkaar te verbinden.

Olivia kijkt uit naar het modereren van het Hyperconnected Home event en hoopt op een inspirerende en leerzame bijeenkomst voor iedereen.

Erbij zijn? Meld je dan aan via de website. Introducees zijn natuurlijk ook weer van harte welkom!