Na twee onvergetelijke edities in 2022 en 2023, organiseert Telecom Society haar derde golfdag op woensdag 10 juli 2024. Ook dit jaar strijden we op golfbaan ‘Het Rijk van Nunspeet’ om de prestigieuze Telecom Society wisseltrofee. Tijdens en na het golfen heb je alle mogelijkheid om andere Telecom Society leden (beter) te leren kennen.

Telecom Society wisseltrofee

Om eerlijk en gelijkwaardig tegen elkaar te spelen, gebruiken we de individuele Stableford puntentelling. Als mogelijke winnaar van de wisseltrofee is het van belang dat je een geldige handicap registratie hebt. Deze dag kiezen we ook holes uit voor de Longest en de Neary.

De winnaar krijgt de wisseltrofee uitgereikt door de winnaar van afgelopen jaar: Jan Honig.

Programma en deelname

De Telecom Society golfdag is volledig verzorgd. Zo staat er bij aankomst op De Nunspeetse golfbaan koffie met iets lekkers klaar. In het clubhuis krijg je een lunchpakket mee voor op de baan en na het lopen van de 18 holes staan de borrelhapjes klaar. De borrel op hole 19 is voor rekening van Telecom Society en eindigt rond 18:30 uur.

11.15 uur                        Ontvangst met koffie en lokale lekkernij

11.30 uur                        Uitgifte lunchpakket

12.20 uur                        Afslagtijd van 1e flight

17.00-18.30 uur             Borrel en uitreiking van de TSOC-Wisseltrofee

De eigen bijdrage voor deze gezellige golfdag is € 100 per deelnemer, incl. btw.

Let op: het maximum aantal deelnemers is 28. Aanmelden kan via de website en definitieve registratie gebeurt door de wedstrijdleiding na ontvangst van betaling.

Inschrijven

Ben jij erbij op woensdag 10 juli 2024? Schrijf je dan direct via deze pagina voor de golfdag. Dit jaar kan 1 introducee per deelnemer worden ingeschreven.

Telecom Society Golfevent

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien