"Werkplek van de toekomst (post-corona)" | 18 maart 2021

Afbeelding event 18 mrt 2021.png

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor het online webinar "Werkplek van de toekomst (post-corona), dat plaatsvindt op donderdag 18 maart 2021 vanaf 16.00 uur over 'Blijven we meer thuiswerken en hoe veranderen dan kantoor en werkplek(-tools)?'

Programma

Aanvang webinar:  we starten om 16.00 uur (tot 17.30 uur). Na inschrijving ontvangt u enige dagen voor het webinar een e-mail met instructies en de link naar het webinar. We eindigen zoals je gewend bent van ons met een plenaire Q&A. We ronden af om 18.00 uur. We hebben een drie-tal sprekers die meer ingaan op de verschillende aspecten van ‘de werkplek’.

Bastiaan Starink is Partner bij PwC en verantwoordelijk voor het thema The Future of Work. Daar helpt hij organisaties bij de people en HR aspecten van hun business transformaties. Daarnaast is hij bijzonder hoogleraar Arbeidsmarkt, Pensioenen en Belasting aan Tilburg University.

De wereld verandert. Technologische ontwikkelingen, een toenemende ongelijkheid, de klimaatcrisis: allemaal megatrends de grote invloed hebben op de wereld, bedrijven en daarmee op Werk, Werkenden en de Werkplek. De verandering die nodig is op deze drie W's wordt versneld door Covid-19. Bastiaan neemt u mee in deze ontwikkelingen en wat organisaties nu moeten doen om hier mee om te gaan.

Chris van Werkhoven,  is CTO Digital Workspace Orange Business Services. In zijn rol als CTO is hij nauw betrokken bij werkplekprojecten voor klanten. Hij helpt in het zoeken van de juiste richting naar cloud-gebaseerde werkplekoplossingen om zo de brug te slaan tussen IT, de business en de medewerker. Daarnaast is Chris als innovatiecoach voor een selecte groep klanten een inspiratie om samen naar de werkplekstrategie te kijken. Hij neemt deel in product review boards bij een aantal grote spelers op gebied van End User Computing en draagt intern zorg voor het portfolio voor de dienstverlening.

Titel van de presentatie is ‘The unrevealed benefits of prioritizing Employee Experience in the Digital Workspace’ De pandemie heeft de evolutie van de digitale werkplek enorm versneld en bedrijven gedwongen om te veranderen. Medewerkers van maken meer en meer gebruik van Cloud gebaseerde oplossingen, maar vele werkplekken die organisaties aanbieden hebben niet de positieve user experience die juist zo nodig is.

En welke eisen hebben de verschillen generaties ten aanzien van hun werkplek. De meeste werkplek ecosystemen worden ontworpen door iemand uit een andere generatie, waardoor je je goed bewust moet zijn dat je eigenlijk de kamer van je thuiswonende kind aan het inrichten bent. De sessie beantwoordt de vraag hoe kan je de trends in End User Computing optimaal kan inzetten om gebruikers maximaal te faciliteren en waarom dit belangrijk is voor de gehele transformatie strategie.

Jeroen de Reus is werkzaam bij Avaya Nederland als consultant en is hij dagelijks bezig om klanten te ondersteunen bij diverse vraagstukken met betrekking tot onder andere Unified Communications en Customer Experience.

Organisaties willen nieuwe oplossingen die communicatie- en samenwerkingsapps voor klanten en medewerkers combineren om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van een belevingseconomie. Avaya maakt gebruik van de breedte van haar portfolio om deze oplossingen te combineren voor een meer naadloos, geconvergeerd communicatieplatform om optimale bedrijfsresultaten te leveren. Avaya omarmt de verschuiving naar een gemengd bedrijfscommunicatie model waarbij zowel klant- als werknemerservaring wordt meegenomen om zo organisaties de ideale communicatie- en samenwerkingsoplossingen te geven die nodig is om slimmer te kunnen werken waardoor klanten en werknemers effectiever met elkaar om gaan.

Aanmelden

Ben je nog niet aangemeld? Geef je via snel op via de aanmeldbutton op deze pagina, zodat je het niet mist. De praktische informatie ontvang je per e-mail enkele dagen voor het webinar. 

We zien je graag online op donderdag 18 maart aanstaande!

Met vriendelijke groet,

 

Arjen Mossinkoff

Event moderator TSOC-bestuur

Datum en tijdstip:
2021-03-18T16:00:00 2021-03-18T17:30:00
Locatie:
Online webinar
Adres:


Aanmeldperiode:
2020-11-01T00:00:00 2021-03-16T23:59:00