Web 3.0 | De opkomst van Metaverse | 13 april 2023

TSOC 13 april 2023.png

 

Welkom bij het TSOC event over Web3.0 en de Metaverse: dé plek om de toekomst van de digitale wereld te ontdekken. Tijdens het event komen de meest innovatieve en opwindende concepten rondom Web3.0 en Metaverse aan bod. 

Het gedecentraliseerde web

Web3.0 is de nieuwe generatie internet met technologieën zoals blockchain, machine learning en artificial intelligence. Waar gebruikers in Web 2.0 zelf content konden plaatsen en meer interactie en sociale vrijheden kregen dan in het statische Web 1.0, biedt Web 3.0 decentralisatie en gebruikerscontrole. In de nieuwste generatie bestaat geen centrale autoriteit die gegevens beheert en controleert.  

Hierdoor vindt een verschuiving plaats van controle door een kleine groep tech bedrijven naar de individuele gebruikers. Gebruikers krijgen meer controle over hun persoonlijke gegevens en het is mogelijk om transacties direct uit te voeren zonder tussenkomst van derden. Het opent de deur naar nieuwe vormen van gedecentraliseerde applicaties en platforms, waarbij gebruikers een meer actieve rol spelen in het ontwerp en de ontwikkeling van digitale systemen.

Ontwikkelingen

De technologieën achter en in Web3.0 zijn bepalend voor nieuwe ontwikkelingen. Denk aan een nieuwe digitale economie, waarbij gebruikers zonder de tussenkomst van gecentraliseerde platforms met elkaar kunnen interageren. Of kijk naar de virtuele werelden van de Metaverse. De verwachting is dat de technologie achter Web 3.0 resulteert in meer transparantie en eerlijkheid, waarbij gebruikers hun eigen waarde kunnen creëren en behouden zonder uitbuiting door tussenpersonen.

Kortom, Web3.0 heeft het potentieel om het internet te transformeren in een meer gedecentraliseerd, democratisch en gebruikersgericht systeem. Enerzijds ligt de nadruk op privacy, transparantie en veiligheid, terwijl het anderzijds nieuwe kansen creëert voor economische groei en innovatie. 

Meld je aan

Of je nu een gamer, ontwikkelaar, manager, of simpelweg geïnteresseerd bent in de toekomst van de digitale wereld, dit TSOC event biedt iets voor iedereen. Het is een kans om te leren van experts uit de industrie, ideeën te delen met gelijkgestemden en je horizon te verbreden.

Je wilt deze unieke kans om de toekomst van de digitale wereld verder te ontdekken toch niet missen? Meld je dan vandaag nog aan voor het Web3.0 & Metaverse event. Dit kan via de website of stuur een mail aan info@tsoc.nl. Mocht je iemand weten die geen TSOC-lid is maar wel geïnteresseerd in deelname? Nodig deze dan uit als introducee.

We zien je graag op 13 april!

Met vriendelijke groet,

Niels Hoffmann
Elsemieke Vermijs

Datum en tijdstip:
2023-04-13T17:30:00 2023-04-13T21:30:00
Locatie:
Huawei
Adres:
Laan van Vredenoord 56
2289 DJ Rijswijk
Aanmeldperiode:
2022-01-01T00:00:00 2023-04-11T23:59:00