''Smart Industry & IoT'' 19 september 2019

Smart Industry wordt gedreven door ontwikkelingen van ICT en productietechnologie en verandert de industrie radicaal. Met behulp van IoT kunnen veel onderdelen in het proces meetbaar worden gemaakt en kunnen machines met elkaar praten. Dit leidt tot betere productie en betere ketensamenwerking. Hierdoor wordt ook het operationele gebruik van producten analyseerbaar, zodat de fabrikant kan zien hoe een product gebruikt wordt en wat dus beter of anders moet. Hoe staat het met adoptie van slimme IoT in de industrie? En met die van 5G? En wat betekent robotisering voor de ICT uitdagingen in de industrie? Op deze avond staan we stil bij interessante IoT toepassingen in de industrie en wat de uitdagingen hiervan zijn.

Programma:
17.30 uur Ontvangst met koffie/thee en een snack
18.30 uur Inleiding
• Spreker 1 Egbert-Jan Sol | TNO - Programma Directeur Industrie 4.0
• Spreker 2 Anne van Otterlo | Nokia - Business Development
• Spreker 3 Marcel Trapman | IoT evangelist 
20.00 uur Buffet en netwerkborrel
22.00 uur Einde bijeenkomst

De eerste spreker, Egbert-Jan Sol, Director Programmabureau Smart Industry bij TNO; hij legt op dit event de fundering voor het onderwerp, wat is de status van Industry 4.0, welke standaarden zijn er (in Europa) en hoe wordt hier mee omgegaan door de leveranciers, operators en de industrie zelf. Kortom een update waar we vandaag staan.

De tweede spreker, Anne van Otterlo, werkzaam op account CTO bij Nokia: Anne zal dieper in gaan op de techniek achter Smart industry en IoT, daarbij zal ook zeker 5G onderdeel zijn van zijn presentatie. 

De derde spreker, Marcel Trapman, IoT evangelist, zal Smart Industry / IoT vanuit een praktische case toelichten; wat heeft de inzet van IoT het bedrijf gebracht en wat waren de belangrijkste leermomenten en resultaten.

Na elke spreker is er gelegenheid tot het stellen van vragen, zodat het een interessante interactief event wordt en je weer volledig up-to-date bent voor wat dit onderwerp betreft. 

Afbeelding website 19.09.2019
Datum en tijdstip:
2019-09-19T17:30:00 2019-09-19T22:00:00
Locatie:
Nokia Solutions and Networks Nederland B.V.
Adres:
Antareslaan 1
2132 JE HOOFDDORP
Nederland
Aanmeldperiode:
2019-09-17T00:00:00