"Multi Cloud en No-Ops" 14 mei 2020

cq5dam_web_1440_660.jpg

Voor deze allereerste TSOC online webinar, vanwege corona zonder onze borrel en eten na afloop, duiken we onder in de wereld van Telco’s die migreren naar de cloud. Deze sessie geeft een inzicht in deze migratie naar Devops wereld waarin de cloud provider en geautomatiseerde tooling de rol van de operationele mensen over neemt. Is dit een droom of wordt dit werkelijkheid? Wat zijn de goede en slechte kanten van een cloud native gebaseerd no-ops model. Rakuten en andere non-infra gebaseerde Telco, Media en Technologie(TMT) bedrijven hebben een andere organisatie structuur, hebben kortere doorlooptijd met hun innovaties en tegelijkertijd hogere klanten NPS en lagere kosten. Dit lijkt een onmogelijke combinatie, maar hoe doen ze dat?  Deze webinar geeft je het antwoord op deze vraag.

Programma

In dit webinar spreekt John Gilam (Chief Digital Officer) van het TMForum www.tmforum.org, de wereldwijde organisatie van alle Telco’s en ISP’s in de wereld.  John heeft ruimschoots zijn sporen verdiend bij grote Telco’s als BT en Infonet, en via TMForum en hun leden heeft hij een brede visie op de digitale en cloud transformaties van bedrijven in onze branche.

Daarnaast spreken Olaf Molenveld (voorheen Mirabeau) en Nico Vierhout (voorheen KPNQwest en Liberty Global) van Vamp.io over wat ze hebben geleerd over de good, bad & ugly van Cloud en Devops transformaties van Telco’s. Wat AIOps betekend en hoe het helpt om als TMT bedrijf beter en sneller je klanten te bedienen.

We eindigen zoals je gewend bent van ons met een plenaire Q&A.

Aanmelding

Bij inschrijving ontvang je een dag voor het webinar de instructies en details van dit webinar. Je kan op je computer via een videobel verbinding deelnemen of via de telefoon via een conference bridge. Bij uitzondering is deze webinar ook open voor niet-leden, alleen is aanmelding wel verplicht via deze website.

Hopelijk tot ziens en horens bij onze eerste TSOC webinar! 

 

Nico Vierhout

Moderator webinar

Datum en tijdstip:
2020-05-14T16:30:00 2020-05-14T18:00:00
Locatie:
Online webinar
Adres:


Aanmeldperiode:
2019-01-01T00:00:00 2020-05-13T23:59:00