"Elevator Pitch event" | 10 juni 2021

Logo's startups.png

Op donderdag 10 juni 2021 organiseert TSOC voor de 14e keer het Elevator Pitch Event. Dit jaar organiseren we het Elevator Pitch Event als hybride evenement vanaf Fort aan de Klop in Utrecht.

Afgelopen week werd tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat we een eerste stap mogen maken terug naar ‘normaal’. Dit houdt in dat wij een beperkt aantal gasten op locatie bij Fort aan de Klop in Utrecht mogen verwelkomen. We willen je hier graag voor uitnodigen.

Mocht je van deze uitnodiging gebruik willen maken en dit hybride event op 10 juni as. fysiek bij willen wonen geef dit dan zo spoedig mogelijk door via een e-mail aan info@tsoc.nl. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen te vergeven en vol = echt vol! En natuurlijk bieden we ook nog steeds de mogelijkheid om online deel te nemen. 

Start-ups

Welke innovatieve start-ups gaan de Nederlandse Telecomsector helpen zich nog beter te onderscheiden van de concurrent of hen helpen de business beter te doen? De volgende start-ups zullen zich presenteren:

  • Aircision (connectivity)

  • Airturb (clean energy)

  • Gamgee (Wifi)

  • Sightlabs (security)

  • i4things (IOT)

  • Studio Automated (AI automated content)

Programma

16.00 uur  Welkomstwoord
16.15 uur  Start Elevator Pitches
17.15 uur  Keynote
17.30 uur  Awards
17.45 uur  Einde event

Vanuit een professionele studio zullen de start-ups zich presenteren aan de jury. Het publiek, die online deelneemt, zal bepalen wat de reactie is op de 3 minuut pitch. We hebben ook weer een mooi panel van experts die de nodige kritische vragen zullen stellen: Bart Oskam (ex-Eurofiber), Koos Alfrink (PGGM Communications Infrastructure Investments) en Anita Lieverdink (TekDelta).

Prijswinnaar van TSOC start up pitch event

In samenwerking met Enterprise Summits en NBSO Barcelona biedt TSOC de winnaar van het Elevator Pitch Event de unieke kans op een plek op het Holland paviljoen op het Barcelona Mobile World Congres 2021 waar 10 Nederlandse top start-ups zich kostenloos kunnen presenteren. Door middel van een eigen stand, of online spots in het geval van een online event in verband met COVID-19, hebben de start-ups de gelegenheid zich te presenteren als bedrijven die over vier jaar toonaangevend zullen zijn in Mobile en Tech.

Testimonial 2019 deelnemer: Sentors realiseert samenwerking met KPN naar aanleiding van TSOC elevator pitch event

KPN en Sentors hebben de handen in één geslagen om een laagdrempelige scanning van (zee-)containers mogelijk te maken bij o.a. toegangspoorten. Dit gaat over zowel de identificatiecodes als het uitlezen van de gevaarlijke stoffen codering (ADR / GEVI-UN), om klanten te ondersteunen in hun logistieke proces en veiligheidsnormeringen. Onderdeel van de samenwerking is een camera direct te verbinden met het 4G netwerk, zodat alle beeldherkenning volledig in de cloud gedaan kan worden. Dit maakt een compacte installatie mogelijk bij de poort. Op dit moment wordt de techniek getest bij een Warehousing & Logistics onderneming. Daarnaast doen KPN en Sentors een gezamenlijke marktverkenning en inventarisatie om de marktpotentie verder in kaart te brengen rondom track & trace oplossingen en de mogelijkheden met 5G.

image002.jpg

Datum en tijdstip:
2021-06-10T16:00:00 2021-06-10T17:45:00
Locatie:
Online
Adres:


Aanmeldperiode:
2020-01-01T00:00:00 2021-06-08T00:00:00