"Elevator Pitch event" | 10 juni 2021

 

treden.png


Welke innovatieve startups gaan de Nederlandse Telecom sector helpen zich nog beter te onderscheiden van de concurrent of hen helpen de business beter te doen? We zullen dan net als afgelopen jaren een aantal relevante technologie startups een podium bieden om hun innovatieve product of dienst aan jullie te presenteren.

Dit jaar zal het pitch event grotendeels online worden gehouden vanaf Fort aan de Klop in Utrecht. Vanuit een professionele studio zullen de start-ups zich presenteren aan de jury. De audience, die online deelneemt, zal bepalen wat de reactie is op de 3 minute pitches. We hebben ook weer een mooi panel van experts die de nodige kritische vragen zullen stellen: Bart Oskam (ex-Eurofiber), Koos Alfrink (PGGM communications infrastructure investments) en Anita Lieverdink (TekDelta)

 Programma:

  • 16.00 uur  Welkomstwoord
  • 16.15 uur  Start Elevator Pitches
  • 17.15 uur  Key note
  • 17.30 uur  Awards
  • 17.45 uur  Einde event


Aanmelding start-ups

De selectie van de start-ups is in afrondende fase en zullen spoedig bekend worden gemaakt. Start-ups kunnen zich tot 7 mei 2021 aanmelden door een email te sturen naar Jan Michiel Berkel (janmichiel@tsoc.nl).


Prijswinnaar van TSOC start up pitch event

In samenwerking met Enterprise Summits en NBSO Barcelona biedt TSOC de winnaar van het pitch event de unieke kans op een plek op het Holland paviljoen op het Barcelona Mobile World Congres 2021 waar 10 Nederlandse top startups zich kostenloos kunnen presenteren. Door middel van een eigen stand, of online spots in het geval van een online event in verband met COVID-19, hebben de startups de gelegenheid zich te presenteren als bedrijven die over 4 jaar toonaangevend zullen zijn in Mobile en Tech.


Testimonial 2019 deelnemer: Sentors realiseert samenwerking met KPN naar aanleiding van TSOC elevator pitch event

KPN en Sentors hebben de handen in één geslagen om een laagdrempelige scanning van (zee-)containers mogelijk te maken bij o.a. toegangspoorten. Dit gaat over zowel de identificatiecodes als het uitlezen van de gevaarlijke stoffen codering (ADR / GEVI-UN), om klanten te ondersteunen in hun logistieke proces en veiligheidsnormeringen. Onderdeel van de samenwerking is een camera direct te verbinden met het 4G netwerk, zodat alle beeldherkenning volledig in de cloud gedaan kan worden. Dit maakt een compacte installatie mogelijk bij de poort. Op dit moment wordt de techniek getest bij een Warehousing & Logistics onderneming. Daarnaast doen KPN en Sentors een gezamenlijke marktverkenning en inventarisatie om de marktpotentie verder in kaart te brengen rondom track & trace oplossingen en de mogelijkheden met 5G.

image002.jpg

Datum en tijdstip:
2021-06-10T16:30:00 2021-06-10T18:00:00
Locatie:
Adres:


Aanmeldperiode:
2020-01-01T00:00:00 2021-06-08T00:00:00