''Cybersecurity'' 16 mei 2019

Een absolute prioriteit in veel bedrijven is de noodzaak om hun security niveau op te voeren. De uitdagingen rond beveiliging van data nemen toe. Zo zijn de verhalen over cyberaanvallen niet uit het nieuws te slaan. Tegelijkertijd is er een schreeuwend tekort aan goede cyberexperts. AI en automation lijken de oplossing. Maar is dat ook zo?

Programma:
17.30 uur     Ontvangst met koffie/thee en een snack
18.30 uur     Inleiding door Jaleesa Tahapary van Secured by Design, daarna:
• Spreker 1   Peter Zinn  |  The Hague Security Delta
• Spreker 2   Kunal Biswas  |  Infradata
• Spreker 3   Joost van Hest  |  EclecticIQ
20.00 uur     Buffet en netwerkborrel
22.00 uur     Einde bijeenkomst

Jaleesa Tahapary is werkzaam als Business Development Manager voor Secured by Design, een innovatief cybersecurity bedrijf. In deze adviserende rol helpt ze organisaties om hun kroonjuwelen te beschermen waarbij een goede balans tussen werkbaarheid en kosten enerzijds en de potentiële waarde van de informatie en beveiliging anderzijds voorop staat. 

De eerste spreker Peter Zinn is innovation liaison bij The Hague Security Delta, een netwerk van bedrijven, overheden en kennisinstituten, waarin partners samenwerken aan kennisverbreding en innovatie in security. Peter heeft een IT achtergrond en heeft ooit zelf een onverslaanbaar molenspelcomputerprogramma geprogrammeerd. Sind 2007 werkt hij in de cyber security waar hij ‘nerds’ verbindt met beslissers om de wereld een stukje cyberveiliger te maken.

De tweede spreker is Kunal Biswas, hij is een Solution Architect binnen de cyberbeveiligingsbranche van Infradata. Hij heeft jarenlange hands-on en strategische cyberveiligheid, klantgerichte ervaring, terwijl hij werkt met kleine, middelgrote en Fortune 100-klanten via netwerken van alle schalen. Kunal is een groot voorstander van "Zero Digital Trust" en is gespecialiseerd in bescherming tegen geavanceerde cyberaanvallen en effectieve tegenmaatregelen om deze te verslaan.

De derde spreker Joost van Hest is bij Eclectic IQ verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop en support van alle Cyber Threat Intelligence producten. Hij startte zijn eerste bedrijf in Cyber Security in 1996. Daarna werkte hij oa bij Atos en BT en richtte hij Dutchict op. In 2017 na verkoop van Dutchict startte hij bij Eclectic IQ.

Afbeelding website cybersecurity
Datum en tijdstip:
2019-05-16T17:30:00 2019-05-16T22:00:00
Locatie:
Bird & Bird
Adres:
Zuid-Hollandplein 22
2596 AW DEN HAAG
Nederland
Aanmeldperiode:
2019-05-14T00:00:00

Afbeelding 2 website cybersecurity