''Blockchain & Identity'' 18 april 2019

Eenvoudig uitgelegd gaat het bij blockchain om een openbare en gedeelde databank die een overzicht biedt van transacties. De technologie rond blockchain is volgens velen erg veelbelovend, door zijn efficiëntie en omdat ze goed bestand lijkt tegen manipulatie en vervalsing. Ook al is er nog een lange weg te gaan. Wat zijn de kansrijkste toepassingsgebieden en wat moeten we nog oplossen om die succesvol te laten doorbreken?

Programma:
17.30 uur Ontvangst met koffie/thee en een snack
18.30 uur Welkom en openingswoord, daarna:
• Spreker 1 Sander Grootendorst | Xurux
• Spreker 2 Tey el-Rjula | Tykn B.V.
• Spreker 3 Marcel Boogaard | HSB identification
20.00 uur Buffet en netwerkborrel
22.00 uur Einde bijeenkomst

We starten met Sander Grootendorst, Co-founder van Xurux. Een IT-bedrijf met een 100% focus op blockchain oplossingen. Sander is drie jaar bezig met blockchain, wat al aardig lang is voor een jonge markt als dit. Sander gaat ons toelichten wat een slimme combinatie van blockchain met andere technologien mogelijk kan maken. Zo is het nu o.a. mogelijk om juridische trajecten die vandaag enkele dagen duren terug te brengen naar een paar uur. Hij zal dit laten zien aan de hand van een demo.

De tweede spreker is Tey el-Rjula, ook bekend als Invisible Man. Hij is geen goochelaar, integendeel! Tey is de oprichter van Tykn B.V., een bekroonde identiteitsstartup in Den Haag. Hij is actief als een openbare spreker en docent op digitale valuta's en Blockchain-technologie. Wereldwijde moderator op Bitcoin.com en de grootste twee gemeenschappen in cryptocurrencies in het Midden-Oosten (Egypte en Libanon) opgericht. Tey heeft een MSc in Digital Currencies en Blockchain Technology van de Universiteit van Nicosia en publiceert actief haar Nieuwsbrief voor drie jaar. Tijdens de nacht deelt Tey zijn persoonlijke verhaal met ons en hoe heeft het hem geïnspireerd om Tykn te starten en een van 's werelds dringende problemen, gebrek aan identiteit, op te lossen.

De derde spreker op deze avond is Marcel Boogaard, CEO van HSB identification. Zijn onderneming helpt mensen aan een eigen digitale identiteit, zodat ze kunnen reizen, een stem uitbrengen of gebruik mogen maken van zorg. In grootschalige biometrische implementaties zijn wereldwijd zo al veel mensen uniek geregistreerd. Marcel zal aan de hand van onder meer eigen ervaringen interessante toepassingen bespreken, die het belang van een digitale identiteit onderstrepen.

Foto's 18042019 website
Datum en tijdstip:
2019-04-18T17:30:00 2019-04-18T22:00:00
Locatie:
T-Mobile Nederland B.V.
Adres:
Waldorpstraat 60
2521 CC DEN HAAG
Nederland
Aanmeldperiode:
2019-01-01T00:00:00 2019-04-16T00:00:00