Annual Dinner 30 januari 2020

CheeseWorks-0207.jpgOp donderdag 30 januari 2020 vindt het TSOC Annual Dinner weer plaats. Voor onze vereniging weer het hoogtepunt van het jaar en een mooie gelegenheid om in informele sfeer met elkaar bij te praten over trends en ontwikkelingen in de sector.

Beleeft de telecom sector in 2020 het Uber-moment en maakt de Next-Generation Telco zijn entree? Gaan nieuwe netwerk technologieën zoals NFV, SDN en 5G de next generation infrastructuur vormen, met verregaande disruptie tot gevolg? Wordt telco-functionaliteit Open Source en wordt network-sharing de norm? TSOC en de sector bestaan 25 jaar en de vraag is of dit het moment wordt voor de doorbraak van de Next-Generation-Telco. Krijgt de sector hiermee “het Uber-moment” en ontstaan er nieuwe machtsverhoudingen? Verandert de relatie tussen Telco’s en traditionele tech vendors? Is dit iets waar regelgever en toezichthouder een rol moeten spelen? Allemaal relevante vragen en daarmee de basis voor boeiende speeches en interessante discussies.

Tijdens het TSOC Annual Dinner op 30 januari 2020 zullen we drie gastsprekers het woord geven.

De moderatie van deze avond zal in handen zijn van Marijke Roskam, o.a. bekend als presentator van BNR Nieuwsradio.

De eerste spreker is Frank Dekker, Senior Portfolio Manager bij APG Fundamentele Stock Selectie. Tijdens zijn speech zal hij op basis van zijn analyse als vermogensbeheerder ingaan op het huidige financieel situatie in de sector en een aantal relevante trends duiden. Daarna zal hij een conclusie trekken en aanbeveling doen ten aanzien van de richting waarin hij graag zou zien dat de sector zich zou bewegen. Frank Dekker studeerde in Amsterdam aan de VU en behaalde in 2006 zijn Master of Sience in Finance. Daarna startte hij bij APG, welke op dit moment het ABP vermogen van 529 miljard euro beheert voor ongeveer 4,5 miljoen deelnemers. Binnen het APG is Frank werkzaam op de afdeling Fundamental stock selection, waar hij samen met collega Henny Crauwels het beheer heeft over het Telecom & Media portfolio. De opdracht is om op een zodanige wijze deze Telecom & Media portefeuille te beheren, dat de algemene benchmark wordt verslagen. Het Telecom & Media portfolio van APG heeft de afgelopen 8 jaren een CAGR behaald welke 2.4% beter is dan de benchmark. Door de schaal en opgebouwde expertise heeft Frank Dekker access tot het senior management van relevante bedrijven in de sector, maar ook toegang tot onafhankelijke research en data providers.

De tweede spreker is Rainer Kellerhals, Managing Director Media & Communications EMEA bij Microsoft. Rainer ziet dat door de huidige digitale transformatie nieuwe aanbieders de markt betreden. Hij is er echter ook van overtuigd dat deze technologie innovatie nieuwe kansen kan bieden voor Telecom Operators en Service Providers. De combinatie van 5G, Cloud, Edge computing, IoT en AI zorgen voor interessante groeimogelijkheden en door een samenwerking met Cloud Providers, hun ontwikkelaars en partnerecosystemen, kunnen nieuwe services worden geïntroduceerd in de markt. Rainer zal ingaan op de mogelijkheden van Cloud- en Edge-oplossingen en een toelichten geven op de samenwerking van AT&T en NTT met Microsoft en hoe dit hun operations heeft geoptimaliseerd en nieuwe diensten introducties in de markt mogelijk maakt. Met 25 jaar ervaring in business development, solution design, sales en marketing levert Rainer op dit moment een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van de Microsoft strategie voor de Telecom en Media industrie. Reiner werkt sinds 2006 bij Microsoft en heeft bedrijfskunde en werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Universiteit van Kaiserslautern in Duitsland.

De derde spreker is Dr. Kim Larsen, CTIO bij T-Mobile in Nederland. Tijdens het TSOC Annual Dinner zal hij zijn visie geven op de huidige transformatie in de sector.
Kim Larsen heeft 20 jaar ervaring in de telecommunicatie-industrie, en is werkzaam geweest in nationale en internationale senior managementfuncties. Op dit moment is hij CTIO bij T-Mobile in Nederland. Voorheen was hij de CTIO bij Magyar Telekom, de toonaangevende telco-operator van Hongarije en hij heeft voor Deutsche Telekom gewerkt als Senior Vice President Technology Economics & Transformation, rechtstreeks rapporterend aan de Group CTO van Deutsche Telekom. Kim Larsen heeft een Ph.D. in natuurkunde en een Master in natuurkunde en wiskunde. Kim is gepassioneerd door value-based technologie innovaties, en richt zijn aandacht op dit moment met name op de strategische en economische impact van nieuwe technologieën zoals 5G en AI. Hij deelt zijn opvattingen als ‘Dr. Kim ’op zijn techno-economische strategieblog www.techneconomyblog.com, zijn AI strategie- en beleidsblog www.aistrategyblog.com en op Twitter @KimKLarsen.

Sprekers samenvoeging 2.jpg
Aanvang
De ontvangst is vanaf 17.00 uur en het Annual Dinner start om 18.45 uur en duurt tot circa 22.30 uur.

Sponsortafel voor bedrijfsleden
Ook dit jaar is het voor bedrijfsleden mogelijk om een sponsortafel te reserveren. De prijs voor een volledige tafel (acht personen) bedraagt € 1.500 exclusief btw. Reservering van een sponsortafel kan plaatsvinden door een e-mail te sturen naar info@tsoc.nl. Plaatsen worden toegekend in volgorde van ontvangst van de reservering, reserveer daarom snel. De factuur voor de sponsortafel wordt in de loop van januari digitaal toegezonden.

Aanmelding en betaling
Er zijn in totaal 175 plaatsen beschikbaar voor deelname. Wil je deelnemen aan het TSOC Annual Dinner, meld jezelf dan aan via deze pagina. Kort na aanmelding via de website ontvang je een elektronische factuur en dien je € 95,00 te voldoen via ABN AMRO-rekening NL36 ABNA 0483 0377 96 t.n.v. ‘Telecom Society te Gorinchem’ o.v.v. ‘Annual Dinner 2020’ én je naam. Daarnaast dien je voor aanvang van het Annual Dinner de contributie voor het lidmaatschap over 2020 voldaan te hebben.

CheeseWorks-0133.jpgIntroducés
Komend jaar kun je één introducé meenemen naar het TSOC Annual Dinner. Meld jezelf en je introducé eerst aan via de website en stuur
vervolgens een e-mail naar info@tsoc.nl met daarin je naam en de naam + contactgegevens van de introducé. Betaling voor twee personen vindt op dezelfde manier plaats als hierboven vermeld
onder het kopje 'Aanmelding'. Je ontvangt de factuur voor jouw introducé en bent verantwoordelijk voor de betaling. We raden je aan vóór 1 januari 2020 te reageren. Leden hebben tot 1 januari 2020 voorrang boven introducés.

Dieetwensen? Als je dieetwensen hebt voor het Annual Dinner, kun je deze tot uiterlijk 24 januari 2020 doorgeven aan het secretariaat via info@tsoc.nl.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met het secretariaat (info@tsoc.nl of 0183 - 646 673).

We kijken ernaar uit je op donderdag 30 januari 2020 te mogen verwelkomen!

Datum en tijdstip:
2020-01-30T17:00:00 2020-01-30T22:30:00
Locatie:
Kasteel de Wittenburg
Adres:
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV WASSENAAR
Nederland
Aanmeldperiode:
2019-07-23T00:00:00 2020-01-27T00:00:00