Annual Dinner

 

De wereld is op het moment behoorlijk onstuimig te noemen. Daarnaast staan we aan de vooravond van een tijdperk vol baanbrekende technologische doorbraken. Gaan ze – weer- ons leven voorgoed veranderen? Daarnaast heeft het ook zijn weerslag op hoe we met zijn allen de wereld vorm geven; ook vanuit democratieën. Moeten we dit allemaal wel willen? En is hoe we het altijd deden nog wel van deze tijd? En hoe koesteren we hetgeen dat ons zover heeft gebracht en deinen we tegelijkertijd mee op wat al deze digitale technologieën met en voor ons doen. Mooie vraagstukken. Die soms ook schuren maar juist bij het Annual Dinner zoeken we altijd de randen daar van op. Want van schuren worden diamanten alleen maar mooier ? Ook voor ons als TSOC een vereniging die al meer dan 25 jaar bestaat. Want hoe blijven we zelf relevant, koesteren we onze “juwelen” en deinen we mee op wat de veranderingen van ons vragen. Tijdens het Annual Dinner zal ook de feestelijke wissel plaatsvinden van de toetredende en afzwaaiende leden van de Raad van Advies.

Centraal staat deze avond dan ook het thema:

GEARING UP FOR THE NEXT EPISODE

De eerste spreker is Deborah Nas. Zij acteert op het snijvlak van psychologie, technologie en business en deelt verfrissende inzichten in de wereld van technologische innovaties. Als professor, ondernemer én trendwatcher staat ze bekend als vernieuwer in hart en nieren. Zij neemt ons mee in technologische doorbraken welke leiden tot innovaties die ons werk en ons leven voorgoed zullen veranderen, maar niet iedereen ontvangt deze technologische innovaties met open armen.

Onze tweede spreker is Rudy van Belkom. ‘De democratie verkeert in crisis’, wordt vaak gezegd. Experts vrezen zelfs dat de democratie het digitale tijdperk niet zal overleven. Nepnieuws maakt de democratie kapot en de politieke onverschilligheid onder jongeren neemt alsmaar verder toe. Maar wat als de democratie veel levendiger is dan we denken? Zonder dat we het doorhebben vindt er wereldwijd een democratische revolutie plaats. Niet in de stembureaus, maar op straat én online. In Alive and clicking combineert Rudy van Belkom inzichten uit wetenschappelijk onderzoek met inspirerende verhalen en voorbeelden wereldwijd die de deur openen voor een hoopvolle toekomst.

Onze moderator van de avond is Richard Bordes. Terminale serieusheid en neo-fobie zijn volgens hemde grootste struikelblokken voor elke organisatie. In deze tijden van digitalisering en innovatie komen deze nog harder aan en houden ze het echte succes op afstand. Richard is een veel gevraagd gespreksleider binnen de ICT-sector en zoekt altijd interactie als moderator, als presentator van het online MSP Café, founder van TeamsTime.nl en in de ICT Now radioshow van New Business Radio. Hij opereert niet voor niets onder de naam Lawaaimaker.nl, want als je stil blijft verandert er niets.

Ben jij er ook bij op donderdag 26 januari 2023? Meld je dan aan via www.tsoc.nl. Deelnamekosten zijn 125 euro, per persoon, incl. btw. We hebben ook nog een paar sponsortafels beschikbaar: een uitstekende gelegenheid om externe of interne relaties mee te nemen. Gewoon met je hele team of voor (jonge) potentials. Neem voor meer informatie voor een sponsortafel contact op Yvonne Schers, voorzitter TSOC, via info@tsoc.nl.

Fotoraam AD 2023 sprekers v2
Datum en tijdstip:
2023-01-26T17:00:00 2023-01-26T23:00:00
Locatie:
Kasteel de Wittenburg
Adres:
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar
Aanmeldperiode:
2022-08-20T00:00:00 2023-01-17T17:00:00