Bedrijfsleden

TSOC kent naast de mogelijkheid voor individuele personen om lid te worden van de vereniging ook een bedrijfslidmaatschap.

Bedrijfsleden hebben een bijzondere status binnen de vereniging en alle medewerkers van een bedrijfslid kunnen zich registreren als individueel lid.

Als bedrijfslid heb je de mogelijkheid om een event te ‘hosten’. Dit houdt in dat jouw bedrijf gastheer is, bij voorkeur op een van jouw bedrijfslocaties. Dit betekent dat je een ruimte ter beschikking stelt geschikt voor een seminar van ongeveer 70 personen. Tijdens het event is er ruimte voor het leveren van een spreker namens jouw bedrijf. Van de spreker wordt verwacht dat hij geen salespitch geeft, maar in brede zin de bedrijfsvisie op het onderwerp van het event geeft en de rol die zijn bedrijf daarin beoogt te spelen. Tijdens het event hebben bedrijfsleden van het organiserende bedrijf zonder beperkingen toegang tot het event, voorzover zij zich tevoren via de TSOC-website voor het event hebben geregistreerd. De mogelijkheid bestaat dat je door de vereniging actief benaderd wordt met het aanbod voor het ‘hosten’ van een event. TSOC zorgt voor een gastvrouw, banners en badges voor de deelnemers.

Catering – Het wordt bijzonder op prijs gesteld als je de catering na afloop van het event verzorgt in de vorm van een warme maaltijd en dranken.

Financiën – Voor het bedrijfslidmaatschap betaal je in 2023 € 1.500 exclusief btw. Dit bedrag kan door het bestuur jaarlijk worden aangepast. Indien je een event ‘host’ in 2023, vergoedt TSOC tot maximaal een bedrag gelijk aan de kosten van het bedrijfslidmaatschap.

Workshops – Je hebt de mogelijkheid om rond een specifiek onderwerp een workshop te organiseren waarbij je toegang hebt tot het mailingbestand van de vereniging en actief sprekers kunt aanleveren. Een workshop vindt bij voorkeur in de middag plaats, los van de events. De vereniging kan je ondersteunen bij de organisatie van de workshop en het regelen van sprekers.

Annual Dinner – Je hebt de mogelijkheid een halve of hele tafel voor respectievelijk vier of acht personen te reserveren, exclusief voor jouw eigen gasten. Daarvoor betaal je in 2023 een separaat bedrag van respectievelijk € 1.750 exclusief btw. Deze bedragen kunnen jaarlijks worden aangepast. Je bepaalt jouw eigen tafelschikking. Tijdens het diner worden jouw gasten niet van tafel gewisseld.

De bedrijfsleden vormen een representatieve afspiegeling van de markt. TSOC biedt bedrijfsleden de ruimte om sprekers te leveren. Bedrijfsleden worden genoemd in al onze uitingen naar onze leden en de markt. Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met een van de bestuursleden.

TSOC-bedrijfsleden