Meld je nu aan voor het 'Smart City' event | donderdag 28 oktober 2021

TSOC2.png

Op donderdag 28 oktober 2021 is het zover: ons thema event Smart City! Het belooft een bijzondere avond te worden. Zeker ook omdat we -eindelijk- weer eens te gast kunnen zijn bij één van onze bedrijfsleden, namelijk bij T-Mobile in Utrecht. We duiken in vragen als: hoe staat het met de belofte van Smart City? Hoe interacteren de netwerken en apparatuur in de buitenruimte met mensen in de stad? Wat zijn de verwachte veranderingen in de verbonden slimme buitenruimte? Hoe kunnen we bijvoorbeeld beter infrastructuur delen?  Wie hebben de regie en wie hebben de voordelen van slimme buitenruimte oplossingen. Ook krijgen we zicht op een aantal concrete voorbeelden over hoe de toekomst er uit ziet in een slimme stad. Tot slot een visie op de zin en onzin van Smart City. 

Drie sprekers nemen ons mee in de wondere wereld van Smart City, namelijk  Heimen Visser (PrimeVest en fund manager van SmartCity Nederland), Ronald Maandonks (Head of partnerships, Signify Innovation Philips Lighting) en Fred Herrbout (Strategy and Transformation T-Mobile).

Aanmelden? Doe dat snel via deze link of stuur een e-mail aan ons secretariaat via info@tsoc.nl. Mocht je iemand weten die geen TSOC- lid is, maar wel geïnteresseerd is in deelname? Nodig deze persoon dan uit als introducee.

We zien je graag live op donderdag 28 oktober aanstaande in Utrecht!